Ny dag nya tag...

Igår var det styrelsemöte med god mat inkluderad. Kallskuret och goda exotiska frukter.
Smakade finfint....

Mathilda var med och levde rövare tillsammans med husinnehavarens dotter. Tur att man har förmågan att stänga av vissa ljud. Min lilla tös har visat sig vara fenomenal på att få ljud i ett gammalt horn som hennes pappa har stående. Undrar just om det går att ta lektioner i det...Jag är imponerad för själv lyckas jag inte få ett ljud ur det när jag försöker...

Maken var tvungen att jobba idag med. Tycker lite synd om honom för det blir en lång arbetsvecka, Tolv dagar i rad om han inte får fredag ledigt förstås.

Idag skall grabbarna på trampolin på eftermiddagen och jag skall ner och handla lite eftersom mellansonen skall ha matsäck med sig imorgon och övriga måste ha frukt till skolan. Jag har beställt skor till alla barnen som skall hämtas också.

Har några brev som skall packas annars är allting rätt så lugnt idag. Har ni själva några planer?Tyvärr suddig bild men jag tycker de är så gulliga mot varandra så den får vara med ändå
(kramsyskonen).


Tjing, kikar in en snabbis....

Idag har jag lagt upp de sista partierna som auktioner på tradera...

Snart är företaget färdigjobbat.

Det känns lite vemodigt i all lättnad trots allt. Sju års kvällsarbete försvinner ;-)

Nåväl, det finns annat att lägga tiden på....


I höst, närmare bestämt på tisdag drar jag igång föräldraträffarna igen. Denna gången i annan regi. Studiecirkelformen var inte det ultimata för den typ av sammankomst.
Istället kör vi igång i föreningens lokaler och hoppas att det är tillräckligt med plats där...
Varannan vecka känns lagom.

Tyvärr har de informationsmöte om Olweusprogrammet i dotters skola samma kväll men jag får ta igen det genom att läsa på nätet igen. Det är, om jag förenklar det hela, ett slags antimobbingprogram. De har utgått från det i grabbarnas skola länge men jag har inte riktigt satt mig in i hela modellen.

Om några veckor skall jag på konferens i Malmö, multimodal behandling vid ADHD. Det skall bli roligt. Åker med ordförande i föreningen. Han har en mycket läsvärd blogg för övrigt AGENDA

Mellanson skall börja sin KBT-behandling nästa vecka och jag hoppas verkligen att det är rätt sorts metod för honom. Det blir extremt begränsande att leva när man är rädd för i stort sett alla djur som finns.
KBT är kognitiv beteendeterapi som används bland annat vid fobier och tvång. Har visat sig fungera väldigt bra i många fall.

Ja, idag blev en lugn kväll, gubben har redan lagt sig. Han skall upp och jobba extra imorgon. Börjar redan vid 06.15.
Det är ju trösterikt med övertid eftersom det inte var längesedan alla oroade sig över om de skulle ha jobben kvar eller ej. Tänk positivt ;-)Jag och lilleman har lekt kurragömma går ju inte säga nej till en så söt bedjande blick).

Hoppas ni alla har det fint!
Imorgon skall jag på kombinerad grillfest/styrelsemöte och kommer nog hem sent så jag önskar alla en riktigt härlig lördag!
Igår var det kräftskiva

...och det känns idag...

Kalaset avlöpte bra, sonen blev supernöjd med alla presenter!

Tusen tack alla som kom :-)

Han fick ett spel till Wii med Star Wars, ett stort dinosaurieskelett, en Darth Vader dräkt, ett lasersvärd och bakogan-figurer av oss. Det blev Bionicle, pirates of the carribbean och lego samt pengar i övrigt. Mycket lycklig kille i varje fall ...

På kvällen hade vi gatufest med grannar. Vi var väl runt 40 personer plus barn i år. Förra året var det flera men det var trevligt i år med. Kräftor, salla och nubbe... kanske en och annan för mycket nubbe :PImorgon skall jag ut på arbetsplatsbesök, efter det hem och jobba med firman.. inte mycket kvar nu vilket är skönt.

Nu i veckan kommer alla aktiviteter igång igen.. Gympa, simskola, trampolin och annat. Skönt när allt är tillbaks till vardagen.
Hoppas ni alla haft en fin helg!