Hemma igen...

Hmm...spårvagn, cooltVäl framme så var jag tvungen att testa att kasta kottar. Det var kul, jag träffade varenda en.. Tanten var observant och såg att jag vänsterhänt med så det sa hon till mamma att vi skulle vara rädda om :-)
Själv hade hon tvingats till högerhänthet så det hon var bäst på var att hålla vänsterarmen bakom ryggen .. Tänk vad man gjorde förr...Sen fick jag köra motorcykel, vaddå enkelriktat..vem bryr sig :PSen brottades jag med världens största groda, den var livsfarlig så jag var tvungen att skrika..bits inte hela tiden..då lugnade den ner sig en aning ;-)Sen tyckte mamma att jag skulle få en autograf av Niclas Alexandersson (IFK Göteborg), men vaddå fotbollsproffs?? Här skall det raddas koner..det är kul!
(Fick autografen ändå).Alltså, inte en lördag utan en banan!Sen lekte jag lite, det krävs en hel del koncentration för att det skall bli bra..mamma gillade stilen ;-)Sen blev det lite pärlande med storasyrran och hennes kompisInnan vi gick därifrån så var jag bara tvungen att hoppa runt i alla bollarna...Och mamma behövde bara betala 120 kr för att titta när jag lekte ;-)

Efter mässan gick vi till McDonalds, därefter somnade jag av någon underlig anledning... Kan inte förstå varför :P

Nu ska mamma snart laga middag..och jag ska ta det lugnt och titta på TVFullspäckad lördag...eller kanske inte :P

Mellansonen var på simskola igår, det är så fantastiskt kul att han gillar det så mycket. Det innebär ju att han äntligen lärt sig att simma :-)
(Vi kör nog en termin till för säkerhets skull... )

Det kan vara svårt att få till det med motoriken och koordinera sina rörelser när man har svår ad/hd med mera, det är den största anledningen till att det tagit lite längre tid att lära sig..men man skall ju trivas med :P

Idag skall stor son på lång tävling, sneak preview (man testtävlar med en helt ny lek av nya kort som släpps). Att det tar lång tid är för att man måste bygga en helt ny kortlek som man tävlar med, leken skall innehålla 20 kort eller mer men normalt sett brukar man ha 40 kort. Detta är en specialtävling med andra ord. åste passa på att träna nu innan SM ..

Under tiden skall jag och äldsta dottern ta med minstingen på baby och barnmässan intill. Alfons Åberg kommer ju :P. De två har inte så mycket aktiviteter annars så jag tar helt fräckt med bara de två idag ...
Livet är orättvist ibland... :-)Baby och barn


Sen väl hemma får vi se vad som händer, gubben har planerat kycklinggryta i varje fall. Barnen som blir kvar hemma sa att de skulle fråga honom om de kunde gå till lekplatsen.

Nu går snart bussen så nu skall jag göra mig klar för avfärd...

Ha en bra lördag!!Dagen i bilder...

Ja, började med LEKSen arbete:Sen Melon:

Sen lite mera jobb:Och för allas trevnad skull så avslutar vi med lite censur

Lilleman skulle gå ut och allt han skulle ha på sig var mössa och skorNu är det Let´s dance som gäller

Fortsatt trevlig kväll!!