Hemma igen

Lilleman var hos mormor även idag. I morgon hoppas vi att han kan gå till dagis, ev stannar maken hemma för på eftermiddagen kommer de och skall byta elmätare.

Föräldrarådet gick bra, det var pojkarnas skola. Det är en del orosmoln inför hösten. En hel grundskola i närheten skall renoveras så alla de eleverna (450 stycken) skall flytta in i lokalerna på sönernas skola. Problemet är att pojkarna går i specialskola och har tidigare blivit utsatta för mobbing när det fanns vanliga grundskoleklasser också. Det känns egentligen ganska vansinnigt att lärare skall behöva planera för hur de skall skydda våra barn för att åter igen bli utsatta för denna typ av behandling. Man tänker inte så långt när man beslutar. Barnen har autism, stadsdelar runt om i kommunen betalar massor av pengar för att barnen skall få adekvat hjälp och stöd för att klara grundskolan efter sina förutsättningar.

Det kändes inte så roligt att höra konstaterandet att man inget kan göra. Pengar styr och nu råkade en grundskola får plats på pojkarnas skola.

Positivt var att några verkade vara intresserade av mitt projekt med träffgrupp för föräldrar till barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Jag har pratat med ABF och är i startgroparna med en träffgrupp. Det skall bli himla kul :-)

Skall på möte med ABF om två veckor, jag får berätta mera då :-)

Hoppas ni andra haft en kanondag! Själv har jag fått gjort en massa som jag borde gjort för längesedan :PMåndag igen, ny arbetsvecka

Ja, gårdagskvällen blev ju som sagt aningen spännande för grabben :-)

Vi fick sitta backstage och vänta ett tag medan de gjorde sig klara för spelning.
Grabben var jättenervös och gömde sig i sin jacka.  De som jobbade med Lordi frågade om han var nervös, då svarade han:

- Jag kommer fram när de kommer fram ;-)Till sist kom de, signerade skivorna han hade med sig, gav honom två plektrum och två VIP-biljetter :-)
Sen var det uppställning för foto. Han vågade inte vara med på bild ensam med dem så mamma ställde upp :P

Det var inte mycket energi kvar hos mamma till att jobba efteråt så det får jag ta igen idag istället :-)Hade APT efter jobbet så jag var hemma först efter 17.00 idag. Efter det kom makens föräldrar med respektive hit för att lämna över lite sena födelsedagspresenter. Tack tack :-)
Det blev tårta idag med andra ord.

Tyvärr har lilleman blivit sjuk igen så mormor har haft honom hemma idag och hon skall ha honom imorgon med. Tänk vilken tur man har med föräldrar som ställer upp :-)
På onsdag är gubben hemma om et behövs för de skall komma och byta elmätare då ändå.

Denna veckan har vi någonting varje dag och det som är planerat är följande:

Tisdag, föräldraråd på pojkarnas skola

Onsdag, gympa för tösen och lägersamordnare kommer hit. Mellangrabben skall åka på sitt första läger till helgen..spännande värre :-)

Torsdag, träff med dotterns lägersamordnare i lägerverksamhetens lokaler. Hon skall få åka på syskonläger på påsklovet. Syskon till barn med funktionshinder blir erbjudna detta för att träffa andra barn i liknande situation som de själva. Det tycker jag är kanon. Man kan behöva prata av sig med någon som förstår vad man pratar om.

Fredag, ingen simskola för grabben skall ju på läger :-)

Lördag skall stor son träningsspela/tävla i Yu-gi-oh.

Söndag, trampolin och hämta grabben från lägeruppsamlingsplatsen.

Hur ser eran vecka ut?


Hard rock Halleluuuuuuuuuuuujaaaaaaaaa!!!!!
Nu är det gjort!!!

Världens bästa rockband enligt sonen, nu har han träffat dem.

Allas favoriter för inte så länge sedan....

L O R D IJAPP, DET ÄR JAG I MITTEN, Sonen är mycket högtidlig ;-))

Får berätta mer imorgon!