Kan inte låta bli ...PS!
Jag acslöjar vinnaren i utlottningen måndagkväll vid 18 tiden!!


Säger gokväll och gonatt till alla med dessa bilderna från kvällen..
Kan man ha roligare än så här tro?Lite uppdatering...

Stor dotter och jag var och köpte en orkidé till min mamma i mors dag present. När vi kom hem visade det sig att dotter lyckats smuggla med (köpt alltså) en söt liten gerbera till sin gamla mamma :-)Jag och maken åkte till Hornbach och Jysk, vi köpte gräsfrön, en ny vattenkanna och lite annat smått och gott. Gubben är inte översig förtjust i solen så vi köpte ett "partytält" för att kunna äta ute i skugga ..
Smidigt tält som fälls ihop som en torkvinda ungefärStolen längst fram på fotot köpte vi också. Två stycken för att vara exakt.

Nu är gubben iväg med småttingarna och hälsar på sin mamma, själv har ganska nyligen gått in efter en härlig dag i trädgården igen..

Hoppas ni haft en fin söndag ni med...

Jag fick frukost i sängen

Då menar jag bokstavligen  I sängen för lillskruttan var så till sig att hela frukostbrickan som storebror gjort vältes i knät på mig..haha... Han vågade inte komma med en till bricka till sängen så jag fick snällt gå upp och gå ut och sätta mig på altanen....

En trött men lycklig mammaPresenten som stor son hade gjort (observera att han lät lillebror ge den till mig)
var följande:Det är en städcheck som det står att man får välja vad man vill ha hjälp med :P

Här kommer en bild på initiativtagaren:Nu lovar jag att inte välta brickan mamma, lovar...Tänk sicka goa ungar man har :-)

Nu skall jag njuta av kaffet jag fick...

Ha en fin dag så länge!