Oj, vad fort tiden gick... det har hänt massor

Onsdagen bjöd på födelsedagskalas för lilla loppan som fyllde sex år, HURRA HURRA HURRA!!

På torsdagen var jag på utvecklingssamtal på grabbarnas skola. Pratade lite strategier med lärarna som skulle med på stadsdelschefsmötet. Kändes helt OK.

På fredagen bar det av med tåg till Stockholm och vidare söderut till Bommersvik. En helt fantastisk utbildningshelg med massa ny kunskap och många nya fina vänner över hela landet.Tyvärr tar det enorm tid att ladda upp bilder idag så jag får bjuda på fler när det går lite fortare. Utbildningen heter "Med starkare röst" och vi skall utbilda "representanter" i att finna argument och metoder för inflytande och att inflytande är början till förändring i positiv bemärkelse.

Vi skall erbjuda styrelsen att utbilda dem och så har jag fått förfrågan om att ge utbildningen i ett nytt projekt som är på gång. Jag berättar mer om det blir av.

Idag har jag först jobbat, sen var jag på möte med representanter från en politisk organisation och en ideell förening. Efter det mötte jag upp en klassförälder så åkte vi och hade möte med stadsdelschefen och skolchefen. Två lärare var med också.

Resultatet var positivt. En arbtsgrupp/referensgrupp skall tillsättas som skall träffas en gång per månad för att få ta del av information hur processen fortgår. Ingen flytt av skolan nästa höst, så nu känns det tryggare. Inga beslut har tagits och fortsättningsvis kommer vi bli informerade av referensgruppen om alla förändringa medan de pågår. Jag har anmält intresse för att vara med i föräldragruppen. Jag tycker att detta är superviktigt!

Imorgon skall vi ha föreläsning i Borås, jag skall med som support efter jobbet. Det skall bli fantastiskt roligt. Resten av veckan är det arbete och ev styrgruppsmöte med ett annat projekt på torsdagen. Mellanson skall få sin spruta på onsdag, då vill han att jag är med så jag får smita dit på lunchen.

Nu skall jag ta en runda och se vad ni gjort :-)


Nu är det bara lite snörvel kvar

Influensasymtomen har lagt sig och kvar är bara hosta och snörvel, det kan jag helt klart ta efter att ha varit sängliggandes ett par dagar. Nu får vi hoppas det är över för denna gången :-)

Idag har vi haft lite av en mysdag, pysslat, städat och lite annat.
Jag har slagit in Mathildas paket, hon fyller sex år på onsdag. Jobbar sent imorgon och har föräldraträff på tisdag så det finns inte så mycket tid till det sen. På onsdag skall vi alltså ha kalas för henne.

Myspys med ljus och tomtebloss


Kolla lillan, snacka om blandad förtjusning förskräckelse :PMoa ute på altanen i blåsten, blev ganska läcker bild trots att batteriet nästan är slut.Lilleman tyckte det var läge för ett rosa glitterpartaj *älskar*

Imorgon eller på tisdag efter jobbet tänkte vi baka tårta, ni vet en sådan sockerkaksmaräng med grädde emellan. Önskemål från trollet som fyller år.

Till helgen skall jag till Stockhol på utbildning. "Med starkare röst", cirkelledarutbildning. Kan berätta mer om den när jag varit där. Skall iväg med ordförande i vår förening och det kommer vara ca 20 till deltagare från hela landet. Det skall bli riktigt roligt!

Nu, kära vänner...nu skall jag ta en tur runt och se vad ni gjort sista dagarna

See Ya

Fredag, dock en sjuk sådan

Tyvärr har den ena sjukdomen avlöst den andra så än är vi inte helt friska. Idag vaknade undertecknad med vinterkräksymtom som en nätt avrundning på influensan. Man får tänka positivt, man kan lätt unna sig lite extra gott när det här är över ;-)

Stor son skall på läger idag och han har isolerat sig från resten av familjen för att få hålla sig frisk. Nu får vi hoppas att det blir så med. Stor tös och Maken är fortfarande friska med *peppar peppar*
Jag ringde faktiskt 1177 idag eftersom jag hostar upp mindre trevliga saker och fortfarande är ganska matt men de överlämnar så käckt ansvaret åt en själv att bedöma sitt allmäntillstånd.

Nåväl, kan jag sitta här så är jag ju inte döende i varje fall ;-)

Jag har alltså inte orkat vara inne och läst hos er men jag får ta igen det när jag känner mig lite piggare.

Önskar alla en finfin fredag i varje fall :-)

Hittade denna på tre små lintottar 2002