En underbar utedag och inköp av nya utemöbler och leksaker


Har för ovanlighetens skull inte hunnit med datorn så mycket idag. Dagen har tillbringats ute i stort sett hela tiden. Var iväg och köpte en ny grill och nya utemöbler i plast. Vi har helt enkelt inte tid att sköta om trämöbler hur snygga de än är...Solen har lyst hela dagen, blåsten har varit mindre än igår. En skön dag med andra ord.Lilleman lycklig!Dottern är modigare än vad jag är. Jag vågade mig inte upp för stegen...

Tjohoo mamma, kolla när jag hoppar!!!

Nu skall det grillas, mums mums.....

Åh, trött, trött men glad, glad!

Det händer massor (ingen är förvånad gissar jag). Ser fram emot sommaren något ruggigt mycket!

Försöker strukturera upp lite men det stoppar innan jag ens börjat. Det är som det brukar med andra ord.

Som många av er säkert snappat upp så är jag en ruskigt aktiv person. Jag har bekanta som blir trötta bara de tänker på vad jag brukar göra.

Vad jag vill komma fram till är att livet ser olika ut för olika människor. Jag trivs och mår bäst när jag har mycket att göra. Det som tröttar ut en person ger energi åt en annan. Någon kan må dåligt av att ha för mycket att göra medan en annan mår dåligt av att ha ledig tid, (exempelvis jag).

När fredagen kommer är jag mer benägen att känna ångest än glädje eftersom tiden är ostrukturerad. Har jag ingen plan för helgen så känns det stressande. När två av barnen är "utlånade" till kompisar, så blir hela vardagen knasig. Snacka om att man är en vanemänniska.

Nåväl, nu får det vara slutgnällt..

Veckan har bjudit på en och annan händelse,

I måndags var jag och lilleman på BNK, dvs barnneuropsykiatrin. Han utreds i ett projekt som kallas TUTI. Tuti står för; Tidig upptäckt, tidiga insatser. Det som skiljer från en "vanlig" utredning på BNK är en logopedbedömning och en tre timmar lång intervju med barnpsykiater.

I övrigt är det psykologtester samt barnneuropsykiatertester samt pedagogbedömningar.

Vi misstänker Asperger och ADHD (eller kanske mer jag).
Sammanfattning och bedömning kommer första veckan i maj. Det har konstaterats att det är en synnerligen intelligent ung man i varje fall :PTisdagen bjöd på Utvecklingssamtal med stor dotter och hennes fröken. Bara positiva saker som tur var. Lilla dotterns fotbollsträning därefter.Onsdagen kom fina Stina till jobbet för att prata eventuell projektansökan. Vi har ett projekt på gång som innefattar att starta nätverk för kvinnor med ADHD i Västra Götaland men det vi diskuterade i veckan var något helt annat. Stina är en grymt duktig tjej som jag gillar en massa!!(för övrigt Ordförande för Feministiskt Initiativs styrelse).

Torsdagen efter jobbet innebar föreläsning på Habiliteringen för ungdomar med NPF och därefter på ordförandekommitémöte på HSO. Jag är ersättare när Henrik är upptagen med annat.


Hoppas ni alla haft en bra vecka, det har jag!!!


Årets egentliga första fotopromenad!Mathilda doftar på vitsipporEn nyfiken KajaSer ut som Mathilda står och diskuterar med trädetTittutSnart blommar kastanjenGroddar har en del lyckats fåIngen promenad utan lite lekplatshoppBäst att ta skydd så man inte blåser bortKolla, en vit blomma bland alla blå!Det var den promenaden det