Hoppla, så gick det en period igen!

Jag har faktiskt inte haft vare sig samma lust eller tid att sitta vid datorn på senare tid. Det är iofs positivt, fast ibland saknar jag bloggandet.

Jag och barnen har fått mer tid med varandra med eftersom jag har trappat ner på andra uppdrag också. Det var svårt att säga nej och att avboka i början men nu känns det helt OK.Vi valde till slut bort semesterresan detta året. Vi har valt att stanna hemma och jobba på huset istället. Några turer ner till Båstad har det dock blivit och barnen har varit på Liseberg och vi har badat lite grand. Hemma har helt klart varit underskattat ;-)Klättra i träd är både kul och läskigt

Jag har haft två veckors semester, jobbat två och skall jobba två till för att sen ha två veckors semester igen. Barnen får ett långt sommarlov med oss med andra ord.
Det blir lite hoppigt för egen del och det är både för och nackdelar med att vara ensam handledare på jobbet. Sådana här minnesbilder får en att stå ut ;-)Darth Vader har slängt av sig kappan ;-)

Nu, kolla runt och hälsa på hos er....

Åh en omvälvande dag!

Har varit i Svenljunga med några av mina favoritflickor! Vi har fått god mat, gott att dricka och solat, badat med mera med mer. Världens sötaste lilla hundvalp har sällskapat med oss.Nu skall jag ta en nattispromenad med gubben. Hoppas ni alla haft en bra lördag.

See Ya :-)

Nu börjar min semester, nu har jag tid att blogga lite


Två veckor semester, jobba fyra veckor och sen två veckor semester till!

Hoppas att ni alla har det bra, här har hänt så mycket så jag inte vet var jag skall börja.

Här kommer lite bilder i varje fall.Alla barnen busFest med styrelsemedlemmar bland annatPoliser på studiebesök på jobbetArtikelMatheus 4 årBlodomloppetTrollunge

Ha det gott, nu skall jag ta en titt hos er