Vad har hänt sen sist?Jag badade ute förra veckan i 11 grader. Ett härligt avslut på en varm dag!

Senaste veckorna har bara rusat förbi och jag har inte hunnit med bloggandet alls.

Vi har haft kampanjstart kring projektet (H)järnkoll och delade ut runt 300 tröjor och X antal pins och broschyrer på stan. Clownen Madde hade fenomenalt roligt!Vi har ställt ut som förening på Tynneredsdagarna vilket innebar nöje med.


Har hunnit med retorikutbildning, har föreläst, lillemans utredning är klar, jag har skrivit ner tankar kring ett nytt projekt och beslutat att publicera min bok trots allt.

Det är mycket NU.

Hoppas ni alla har det fint!
Skall titta runt och se vad ni gjort...

Idag har jag lekt brandman!

Nej det är inte helt sant men min granne som är brandman kom till jobbet med brandbilen så att våra killar och tjejer på jobbet skulle få information om brandkåren med mera. Vi som ville testa uniformen fick det. En brandmansuniform väger ca 8 kg. Tuberna på ryggen 15 kg. En slang (man brukar springa ut med två) väger 30 kg x 2. Sen kan det bli några hundra grader varmt med...

Jag är imponerad! Sanslöst vilka hjältar brandmän faktiskt är!
Det var tungt kan jag lova !!

Sedan sist har det hänt massor. Jag har blivit invald i SHIAS styrelse i Stockholm. Internationellt utvecklingssamarbete. Jag fattar knappt att det är sant, känner mig mycket hedrad!


Jag hade förmånen att få träffa bland annat den här killen i veckan. Han och Annika "singelisumpan" var inbjudna föreläsare i ett projekt som min organisation sitter med i.Pelle Fosshaug är en känd bandyspelare som skrivet boken bandygalen bland annat. Mycket trevlig person och underhållande föreläsare!

Sönerna har uppträtt och stor son spelade Bas medan mindre son spelade trummor.
Stor son spelade en låt som heter Monster av Skilett.Ja, nu är klockan sent så sängen hägrar...får berätta mer och kika in hos er imorgon kväll. På dagen skall jag in till City och kampanja (H)järnkoll.


Sov gott, det skall jag ....

Valborgsmässoafton, regntrots!

Ja, jag och fyra av barnen åkte till Slottskogen. Vi skulle möta upp lite folk men bara en kom. Vi hade kul i varje fall.

Här kommer lite bilder från kvällen:Det börjar ryka!Brasan tog fyrHittade ett klipp på youtube, trummorn var ruggigt maffiga men de hörs dåligt här