Visste ni attDen svenska stormaktstiden tog slut den 30 november 1718 i och med att kung Karl XII blev skjuten vid Fredrikstens fästning i norska Halden.Om inte så vet ni NU

Godnatt!

Nu är jag helt färdig

Jobb, trumpet- och trumträning sen hem och laga middag. Gubben är med mellanson på trumträning igen och så hämtar han upp stor son från sin kurs med.

Dagen flöt på snabbt, det var full rulle i huset och mycket att göra. Jag har ringt runt och bokat studiebesök till våren, ordnat med andra kontakter och det känns som jag fått gjort en hel del.

Vi har haft runt tio minusgrader och på lunchen tog jag en promenad för att spana in våra inneboende på områdetVisst är de söta. De är åtta stycken totalt men jag såg bara tre av dem idag. (Rådjur)
De ligger och solar sig nu när det är så kallt ute.

Tyvärr så kallt att den här stackarn verkar ha frusit ihjäl inattEn stackars duva

Samma fina soluppgång idag dockVi skall ha öppet hus snart och eftersom vi har en konstnär bland våra deltagare frågade vi om han hade lust att göra en affisch. Han är så jäkla skicklig! Här är ett lite smakprovJa, det är duktiga killar och tjejer vi har hos oss

Nu däremot tänker jag ta en tupplur eftersom jag är helt färdig!


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Syskonkärlek del två ;-)

Ibland blir man full i skratt. Syrran skulle massera lillbrorsan för att vara snäll och lillbrorsan i sin tur skulle verka uppskatta det hela. På håll ser de rätt gulliga utmen om man tittar lite närmare så ser man en mer sadistisk syrra ;-)och en mer eller mindre förskräckt lillebror :PKunde inte låta bli, de är ganska gulliga ändå :-)