BLOGGCRED - Yoko Liten Anna

Snart drar vi till Slottsskogen men innan det är dags vill jag tipsa om en fantastiskt söt blogg som jag nyligen upptäckt. Massor av kul tips och idéer.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Valborgsmässoafton - Konungens födelsedagMilla kunde inte bry sig mindreTrots detta förakt både gentemot högtider och kungligheter så tänkte vi åka till Slottsskogen ikväll. Vi skall lyssna på Emrik som skall ha allsång, bränna pengar på onödigheter som fiskdammar och heliumballonger. Vi skall picknicka i gräset för att slutligen titta när häxorna dansar in till trummor och tänder majbrasan.

Jag tror vi kommer få det riktigt mysigt!

Dagen började hyfsat mysigt med ett gemensamt sconesbak med mig och största dotternHon ville ha en rejäl frukost för hon och några kompisar skall klä ut sig och åka in till stan. Jag gillar uppfinningsrikedomen hos dem. Skall ni till stan så kanske det är min dotter med kamrater ni ser om ni ser en pirat, en pikachu och lite andra karaktärer.

Lillvildan och jag har haft en deal, vill hon köpa en heliumballong ikväll fick hon städa sitt rum först. Efter städningen smet hon iväg med min kamera och kom sedan upp och visade bild på att hon faktiskt städat. Smart tjej orkar inte vänta på att mamma skall ha tid att gå ner och kolla :PHon har kämpat på bra (har iofs inte tittat under sängen ännu) :P

Nu skall här sittas i solen en stund, blöjor skall hängas ut på klädlinan och barnen skall utfodras med lite lunch. Ha det så gott, jag återkommer först ikväll!

Äntligen fredag igen - Milla har hunnit bli tre veckorJa, även om jag själv är ledig hela tiden så är ju resten av familjen iväg i skola och på jobbet.  Lilla Milla och jag går här och pular och städar och pyser iväg på ett och annat möte då och då. Ikväll skall vi grilla, stor tös slutar skolan vid 12.00 och då tänkte jag be henne passa lillebrorsan så jag och Milla kan ta en promenix till affären och handla lite gott till grillningen.

Vid 13.30 kommer lillvildan hem och har en kompis med sig. Kompisen skall stanna till fyratiden ungefär.

Millan hade ont i magen precis hela dagen och kvällen igår så hon sov nästan ingenting. Hon och jag somnade i soffan till slut och maken lät oss sova där. Vid 05.30 vaknade jag och bar med mig henne ner i sovrummet istället och där somnade vi om. Därefter sov hon gott till 09.30 och har precis somnat om nu igen strax före 11.

Lilleman sitter och tittar på Mumintrollen. Minns ni dem? Jag var livrädd för dem när jag var liten. Fråga mig inte varför men mamma har berättat att jag var det.


Bilden är googladDe ser ju ganska snälla och gulliga ut men det kan ju hända att jag trodde det var spöken?