Jag sållar mig till tyckarna som finns överallt, särskilt på Aftonbladet!

Visst är det roligt med debatt men borde man inte ha kunskaper i ämnet man debatterar?

Jag går inte ut och pratar ner senaste teknikprylen från apple för jag har inte en jäkla susning om vad det handlar om. Jag pratar inte ner insulinet som diabetiker får för jag har liksom fattat att personer med diabetes inte fejkar. Det finns hur många saker som helst som jag väljer att inte påbörja eller deltaga i med mina bristande kunskaper eftersom det förmodligen skulle göra mer skada än nytta och jag skulle förmodligen göra bort mig a det grövsta.

Men si så har vi den där lilla bölden vid namn ADHD. Den får tamejtusan vem som helst utrymme att såga ner för visst är vi bara ett gäng lata jävlar som lever ut vår ilska och skyller på bokstäver när det blir fel. Eller? Vi uppfostrar med glädje våra ungar till att bli odrägliga och överaktiva eftersom vårt största mål i livet är att se till att de skall sumpa hela skolgången så de per automatik belastar skattebetalarna som vuxna genom att leva på socialbidrag.

Ett annat mål vi har, åtminstone i runda slängar sisådär en 50% av oss är att få in våra ungar på anstalterna runt om i landet för vilken förälder vill inte att ens barn skall få sådana meriter? Självklart tycker vi att det är bättre att de köper fuldroger på gatan och riskerar dö med jämna eller ojämna mellanrum än att de får chansen att pröva beprövade läkemedel. Hade inte ni också tyckt det? jag menar bättre att vara beroende än icke beroende eller?

Nä vi Bokstavsinnehavare med barn bidrar gärna till marginaliseringen, vi tycker det är skitbra med kortsiktiga lösningar för då får vi ju se till att kosta samhället så mycket pengar som möjligt. Hooray för det eller hur!
Får se, vad är det mer vi vill bli uppmärksammade för? Vi tycker om att ta oigenomtänkta beslut, särskilt de som saboterar för oss under väldigt lång tid. Vi tycker om att straffa ut oss hos andra människor eftersom vi gillar att vara hatade, oönskade och energisugare. Skulle inte ni ha gillat det? Mobbad för sina svårigheter är väl varenda människas högsta önskan?

Just det ja, jag glömde..det är ju för tusan bara att skärpa sig!! Kan någon slänga hit en livrem då tack!

PS! För att inte bli missförstådd så vill jag bara förtydliga att precis vartenda ord är ironi DS!Obs personen på bilden har ingenting med inlägget att göra! ;-)

Ännu en dag!


BVC blev framflyttat, postpaket har hämtats, foundation inhandlats, gratis gåva från Libero upplockat. Handlat middag och småstädat här hemma. Jag har inte gjort särskilt mycket men det känns som en ångvält kört över mig. Antingen är det åska i luften eller så är jag på väg att bli sjuk.

Jag försöker handla ekologiskt i den mån det går och idag blev tre av varorna ekologiska. Bananerna hade samma kilopris som vanliga, youghurten är tyvärr fyra kronor dyrare men barndrycken bara en krona dyrare.Drycken blev för övrigt en ny favorit för Milla, äpple och katrinplommon :-)

Mellansonen har läxa tills imorgon i hemkunskap. Han skall göra en fruktsallad så skall någon vuxen vara med och säga hur det går och smaka på resultatet och skriva en liten rapport. Har inte bestämt vad jag skall tycka om läxan ännu :P (köpte fyra sorters frukt till läxan).

Lillvildan har läsläxa och Matteläxa tills imorgon. Det ser jag inte fram emot hahaha. Hon avskyr läxor redan.

Postpaketet var en tröja som stor dotter köpt från EnglandVid ett mindre eftertänksamvärt ögonblick under graviditeten har jag tydligen gått med i Liberoklubben vilket visade sig vara lönsamt idag.

Jag fattar inte varför jag gick med eftersom vi skulle ha tygblöjor men skit samma. Idag fick jag en lapp om att jag hade en gåva att hämtaGeneröst ändå tycker jag, blöjorna blir ju bra att ta med till Sri Lanka då :-)

Nu kommer snart huliganerna ramla in en efter en så jag skall dricka en kopp uppiggande kaffe.

Hoppas er dag varit bra hittills?

Inatt fick jag ett meddelandeSom gjorde mig oerhört glad. Det löd som följer att någon hade en positiv överraskning åt mig strax efter midnatt. Jag blev extra GLAD eftersom skribenten till meddelandet är en av mina stora förebilder. Jag vet nog ingen annan som skriver så fantastiskt bra och underhållande.

"
Veckan Kvinnliga Blogg, vecka 35
Det finns mycket att säga om den här kvinnan!
Främst skulle jag vilja ge henne en eloge för hur outtröttligt hon brinner för de som inte kan föra sin egen talan.
Barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, eller helt enkelt bokstavsbarn i dagligt tal, är hennes drivkraft och prio nummer ett.

Jag fascineras av en människa som krälat runt på botten, tagit sig upp, fostrar en driva med barn och samtidigt vägrar släppa taget om en egen identitet!
Gilla!

Bra jobbat Madde, fortsätt så!"


Mångmammas blogg hittar ni här och jag är stolt som en tupp över att få vara utnämnd till veckans kvinnliga blogg hos henne!

Idag har jag varit hemma med lilleman som inte ville gå till dagis. Inte för att han inte trivs utan för att han inte fick vara där så länge som han ville :P
Jag har pratat med dagis för att se om det går att lägga 15-timmarsveckan på två dagar istället för tre för då får han vara där så länge han vill i varje fall. De skulle kolla om det var möjligt sa de.

På eftermiddagen gick vi och handlade middagsmat. Lilleman (femåringen) rev ner en kruka i affären och sa till kassörskan; - Alla gör misstag och nu gjorde jag mitt!

Vi gick hemåt och maken körde mig till andra delen i introduktionsutbildningen jag går. Andra delen var sista delen. Vi utbildas i hur Göteborgs stad är uppbyggt rent systemmässigt och hur vi skall agera i handikappråden runt om i staden med mera. Det var trevligt och lärorikt.

Milla var inte med denna gången utan hon fick följa med maken hem. Jag köpte "välling" innan eftersom jag skulle vara borta några timmar. Det hade gått jättebra fast jag hade den där känslan av att jag hade glömt något hela tiden :PHoppas ni haft en bra dag!!