Jag tror att detta blir årets sista inlägg - GOTT SLUT!Middagen är avklarad, det var hur gott som helst. Snart väntar Grevinnan och Betjänten och efter det blir det en kvällspromenad.

Förrätt för dagen blev cocktail på fetaost och kräftstjärtar
Huvudrätt blev ugnsstekt ytterfilé med parmesanpotatismos och citrongräddsås
Vansinnigt gott måste jag säga!

Dessert blev en chokladkaka med vit chokladsås och jordgubbar till
Barnen tyckte till och med om det så det får vi kalla hyfsat betyg och tacka ICA:s reklamblad för. Där i hittade vi receptet på varmrätten och efterrätten.GOTT SLUT GOVÄNNER OCH GOTT NYTT 2012!!


Har man inget bättre för sig

Så kan man återanvända ett gammalt CD-ställ.

Det skall vitmålas sen är det helt klart. Milla har trångt i sin lilla byrå så det kändes onödigt att en massa fina klänningar skulle ligga ihoptryckta där.

I vardagsrummet skruvades ett CD-ställ som inte används ner från väggen och skruvades upp i taket. Perfekt lösning när man har trångt om förvaringsmöjligheter.Småtjejerna satt och myste framför TV:n i förmiddags. Jag vaknade först som alltid, resten av ungarna vaknade en efter en med start från klockan 11.30 ungefär.
Nu är maken och handlar nyårsmaten och jag går här mest och skrotar

Vi har haft frost inatt och vädergudarna spår tydligen snö i våra trakter här idag eller imorgon. Vi får se helt enkelt.

Nä, nu får jag sätta lite fart här, hoppa ur pyjamasen och plocka undan lite.

Summering av idag!

Ja dagen är ju inte slut ännu iofs men hittills har den gått smärtfritt förbi. Jag väckte alla barnen runt 10-tiden. Det har blivit sena nätter och vändande på dygnet den här veckan. Jag och lillvildan ringde dessutom och väckte en kompis så att hon jag och hennes dotter och lillvildan skulle hitta på något. Vi bestämde oss för att åka till Universeum.

Milla och de andra barnen var hemma med pappan. Ibland får man ge lite egentid också. Vi var på Universeum ungefär tre timmar och efter det följde lillvildan med kompisen och hennes dotter hem.Här står de och kikar i en tratt på vad som finns på havsbottenMassor av intressant att titta på inne i väggarnaDykare var nere och matade småfiskarna. Så stora som dessa blågyltor, torskar och annat blir hade de blivit i havet med om inte människan kommit och förstört på olika sätt.Spännande att ha fiskar ovanför huvudetSötaste lilla apan i regnskogen

Det blev en himla bra dag!

På hemvägen så mötte jag upp stor dotter i stan för hon skulle pierca sig.Hon sa att det gjorde lite ondare denna gången. Nu har hon en på varje sida vid underläppen. Jag tycker det är snyggt jag!

Vad har ni gjort idag?