Mina troll när det är sju dagar kvar!


Från yngst till äldst
Matheus de lille aristokraten född -06Mathilda trollunge född -03Maximillian tuffing född -00Moa Fröken unik född -97Mårten Herr omtänksam född -96

Makens dotter Emilia är född -99

Och snart får vi ett tillskott till barnaskaran vilket vi alla ser fram emot väldigt mycket!

Ville bara skryta lite om det käraste jag har!

Lite senare...

Energi finns i överskott men vart den placeras är det värre med. Började så fint att tapetsera i lillemans rum efter att ha slipat bort de värsta skavankerna. Blev fullkomligt frustrerad över att det blev fel så jag tröttnade efter en vägg. Bor man i ett gammalt hus från slutet av 30-talet så borde man veta att taket sällan är rakt. Inte någon höjdare att använda det som måttstock med andra ord om man vill får till mönsterpassningen.

Det ser lite bättre ut nu men jag tappar sugen på att fortsätta redan innan jag börjat för att jag tror att jag skall göra samma misstag igenJa en början i varje fall. Det skall naturligtvis upp taklister och dörrfoder med men var sak har sin tid. En del saker tar längre tid ;-)

Lilleman krävde skjorta och fluga idag, vet inte vad han hade för baktanke men det fick gåMörklagt och ficklampa i högsta hugg.

Tösen har varit på bondgårdsbesök idag så nu tvättas ytterkläder för de luktade naturligt nog ladugård om dem. Kul hade hon i varje fall!
Väl hemma blev det lek med småkrafs, sådant där pluttinuttigt, tjejigt.Hon tröttnadde på att gräva upp gräsmattan i ösregnet. Fullt förståeligt och tacksamt eftersom det inte var någon syssla hon hade blivit ombedd att göra.

Ha en fortsatt fin dag!

Inredning lillemans lilla rum

Vi börjar bli trångbodda men tycker att det är viktigt att alla barn har varsitt rum. Vi har därför gjort om husets största klädkammare till ett litet rum åt lilleman. Det är fortfarande jobb kvar med det men det värsta är gjort. Gipsskivor är uppsatta, spacklet är avklarat i omgångar. Det är lite slipning kvar och sen tapetsering och lister.

Jag har suttit och tittat ut "små" möbler så att inte de tar upp hela utrymmet. Fönster kommer vi sätta in i sommar förhoppningsvis men tills dess får det bli mycket ljuskällor istället.

IKEA får bistå med detta eller liknande

Lagerhause får bistå med lite färgklickarÅhléns har en och annan liten detalj med

Fast som sagt, detta är en önskelista, det kanske dyker upp annat på vägen :-)

Ha en fin dag!