KärlekKult!

Ja men hallå, det här måste jag bara gå på!

Howard Jones 1 september kl 20 Stora Scenen

Det har gått nästan 30 år sedan Howard Jones släppte sitt första album Human’s Lib och hans synthslingor spred sig som en löpeld över världen. Plattan sålde guld i flera länder och när uppföljaren Dream Into Action med hits som Like To Get To Know You Well och Things Can Only Get Better släpptes var succén ett faktum.


2010 släpptes senaste skivan Ordinary Heroes och den 1 september står den kultförklarade artisten på Lisebergs Stora Scen.

 

Howard Jones

Någon som hänger på?

Måndagen avklarad

Mellansonen var hemma idag eftersom han inte kunde somna igårkväll. Han var helt slut imorse och orkade knappt svara på tilltal. Han sov till 12.00 ungefär.

Jag har storstädat och klippt gräsmattan och plockat lite både ute och inne. Efter middagen åkte jag, maken, mellansonen, lillvildan och Milla till Kulturskolans invigning. De spelade i orkestern Lillblåset. Trumpet och trummor.

Ni ser dem på bild, lillvildan har en svartvitrandig tröja och vinröda byxor på sig och mellangrabben har en schackrutig hatt på sig. De spelade tre låtar!Väl hemma blev det mest mys och slappande

 

Den lilla nya växer så det knakar <3

 

Ha en fortsatt fin kväll!