Idag har vi pysslat lite inför Halloweenfest imorgon


Vi har karvat ut pumpanLikadant mönster som förra året tog vi.

Vi rostade pumpafröna med olja och salt i 200 graderVi har handlat lite inför morgondagen och plockat ner pyntet från vinden. Imorgon får ni se bilder på dukning och utlädda gäster ;)

Jag har även hittat en tigerdress på vinden som Milla kan ha. Några stygn i nacken och en omgång i tvättmaskinen så blev den som nyNu har alla kommit hem från läger med så nu är familjen fulltalig igen

Har ni haft en bra söndag?

Fototriss - 155 Tävling med coolstuff / manligt

Tävlingsdags!

"Nu ska vi tävla i Fototriss! Det är ett tag sen sist, men nu kommer ni i gengäld få flera chanser att vinna fina priser med era fototrissar för det här är den första tävlingen av tre som jag har tillsammans med Coolstuff, de andra två blir i november och december.

TÄVLINGEN...
... har fokus på en speciell dag, för snart är det Fars dag och läge att tänka på present till pappa - och är du med i veckans tävling kan du vinna ett presentkort att köpa farsdagspresenten för. Jag har nämligen tre presentkort hos Coolstuff att dela ut!

1:a pris Presentkort värde 1.000 kronor
2:a pris Presentkort värde 500 kronor
3:e pris Presentkort värde 300 kronor

För att delta i tävlingen ska man länka till Coolstuffs Fars dags-sida: http://www.coolstuff.se/tag/Fars-dag-present. Tävlingen pågår från söndag kl 00.00 till onsdag 19.00. Därefter blir det omröstning där vinnarna utses.

TÄVLINGSTEMAT
Vi ska hylla våra pappor genom temat MANLIGT. Hur kan du illustrera ordet manligt med bilder? Vad är manligt för dig? Det kan ju till exempel vara fysisk manlighet, manliga egenskaper eller manliga saker och attribut, så fundera på!

Kanske blir tolkningarna annorlunda beroende på om det är en man eller kvinna som står bakom den, ska bli intressant att se"
Min bild av vad som är manligt kommer här:

Nu kommer jag antagligen få skit för att jag har en förlegad syn på vad som är manligt/kvinnligt och JA, jag vet att även kvinnor förknippas med dessa sporter, instrument, intressen  men jag tar den risken ;).Det här pysslar mellansonen medDet här pysslar mellansonen medDet här är mellansonens favoritsak (en äkta Lordi-mask)

Fler bidrag i fototriss manliga tävling hittar ni här
Söndagens att göra lista:

Apoteket (hämta mediciner till storson och stordotter).
Gör färdigt föreläsningen (den som skall vara på onsdag)
Inköpslista inför morgondagens fest
Köp spjälsäng (om vi hittar någon bra)
Kalas för lillvildan

Vad skall ni hitta på?

Samkväm med styrelsen

Idag skall jag träffa de flesta av mina styrelsekollegor. Vi skall umgås och ha trevligt och har hyrt en stuga där vi skall äta gott och leka lite :P

Än så länge har dagen bjudit på mjukstart, jag har suttit och redigerat lite bilder jag tog igår.
Snart är det Halloween! Vad tycker ni Milla skall ha för utstyrsel?


Den här är ju Heeeeeelt bedårande eller hur! Lite stor för Milla kanske men det kanske finns andra liknande? Får åka in och kolla i stan imorgon.

Ha en fortsatt fin lördag nu!