I morgon Stockholm

Börjar min resa strax efter 05.15 med buss till stan. Klockan 06.00 går tåget och vi kommer vara framme strax före klockan 09.00. Vid 10.00 börjar mötet i Farsta och det skall hålla på till senast 15.00.

Jag kommer åka därifrån klockan 14.00 för jag skall träffa en journalist innan jag åker vidare till Linköping. Det skall bli spännande :) Jag får återkomma om det mötet.

Vid 17-tiden går tåget till Linköping för att vara framme vid 19-tiden. Jag kommer inte hinna blogga något förrän Milla somnat imorgon kväll med andra ord.

I Linköping blir det fullspäckat program i Attentions riksförbunds regi. Alla lokalföreningar (ca 50 stycken) kommer vara representerade. Det skall bli fantastiskt roligt att träffa många som jag inte träffat på ett år.

Jag kommer förmodligen sitta vid datorn på kvällarna när milla somnat eftersom det inte finns så mycket annat att göra när man reser med bebis :-)

Kika in på hemsidan, man lär sig massor!

Dags att klippa luggen?

(igen)eller så kan man kanske göra så här?Nä, ingen hitVi sover på sakenSenare är det dags för simskola med den här busenI övrigt en väldigt lugn dag!

Vad skall ni hitta på?

Ännu en dag har passerat!

Väckte alla barnen, fick iväg fyra av dem till skolan. Ett lämnades på dagis och två tog jag med på läkarbesök inne i stan. Mellansonen skulle träffa sin läkare av olika anledningar. Milla sov igenom hela passet.Efter det åkte vi och handlade middag och hämtade lilleman på dagis. Han hade gjort den här till mig. Det är kärlek det :-)När vi var hemma sen så kom min mamma och körde oss till lillvildans trumpetlektionDe fick läxa som jag skall försöka minnas :P

När vi kom hem så gjorde mellansonen sin hemkunskapsläxa åt mig. Potatis och purjolökssoppa. Mycket god blev den.Efter det lagade jag middag (potatisgratäng och pannbiff)
Därefter kom maken hem från jobbet och körde mig till en kurs jag skall gå tre onsdagskvällar. Föreningsteknik och styrelsearbete. Det var mycket givande måste jag säga, ser redan fram emot nästa kurstillfälle.

Ja, det var min dag i stort. Har som avslutning på dagen förhört stora sonen på hans NO-läxa.

Har ni haft en bra dag?