(H)järnkollsambassadörsträff ikväll!Ni har väl inte missat regeringsuppdraget om att ändra attityder kring psykisk ohälsa?

Ikväll skall alla (som kan komma) attitydambassadörer i Västra Götaland träffas och planera och samtala inför vårens uppdrag och annat. Det ser jag fram emot.

Jag har en del föreläsningsjobb på gång i vår och jag hoppas på fler eftersom jag tycker det är roligt.

Nog om det, idag har jag och Milla varit och blivit intervjuade av en blivande speciallärare (inte specialpedagog) och efter det shoppade vi lite strumpor och ett par skor till Milla.Lånade böcker till stora dottern medJag får återkomma ikväll med kommenterande och annat för nu skall jag strax bege mig iväg.

Hoppas ni haft en bra dag!

Hoppla, så försvann den här dagen!Jag har jobbat till 16.30, suttit på två möten, läst ikapp lite och snackat mycket jobb med kollegorna. Efter jobbet gick jag hem, var på uruselt humör och ungarna var griniga (de små) så inte blev jag på bättre humör direkt. Efter någon timmes gullande med busig bebis i sovrummet kändes det bättre och då satte jag igång och möblera om i dotters rum.

Nu har jag duschat barn och hjälpt stora sonen med spanskaläxa och unnar mig lite tid framför datorn. Sitter med den i knät framför tv:n och gluttar på veckans brott samtidigt.
En webcambild på mig och den lilla glada

Vad har ni gjort idag?

Bananplättar - Lätt som en plätt


Bästa Marie har lärt oss ett snabbrecept på något så gott som bananplättar
. De är lika goda kalla som varma och jätteenkla att göra.


Man mosar ihop alla ingredienser, först med gaffel men sen blir det enklast med elvisp. Man klickar ut två rågade matskedar per plätt i stekpanna på smält margarin. Riktigt riktigt gott och äts helst naturell men kan smaksättas med precis det man själv tycker är gott.Tre bananer blir ungefär 12 plättar och man steker dem på ganska hög värme så det går snabbt. Testa vet jag, jag kommer göra dessa fler gånger helt klart!