Utmaningen! BLOGGKÄRLEK Vecka fem!


Nu är vi inne på femte veckan med utmaningen som vill stoppa näthatet. Jag tycker att det är jätteroligt att flera av er vill vara med och även om det bara skulle vara EN delad länk så räknas den!

Veckan som gick var följande bloggare med;

Tassar tyst spred kärlek till Änglamamman, madreteres skickade sin kärlek till tjejmorsan. Tjejmorsan i sin tur spred kärleken vidare till lillboda.

Jag spred som ni vet kärlek till När vi två blir tre.

Ytterliga sex kärleksfulla länkar har spridits vidare!

Den här veckan tänker jag lägga kärleken på Vivi! Vivi är en otroligt positiv och klok bloggerska som ofta får mig att dra på smilbanden. Kika in hos henne och ännu bättre, sprid lite kärlek ni med!
Nu har ni hela veckan på er att sprida kärlek, nästa lördag delar jag era länkar i min blogg. Ni väljer en blogg som ni vill visa lite extra kärlek, länkar till den och skriver ett inlägg om den. Ni länkar hit så att fler kan välja att vara med i utmaningen och skriv en kommentar här så jag inte missar era inlägg.

Ha en underbar lördag!

Här är en annan form av kärlek!


Ok, jag kan inte låta bli!


Fluffigt värre men så sött så sött

Man kan ju inte bli annat än glad?Ja, det var veckans bidrag till söt-temat :-)

Finally friday!


Ja, fredagarna tenderar att få lite likartade rubriker. Men fredag är ju liksom fredag. Man blir glad av fredagar och man gillar fredagar! Åtminstone är det så här.

Idag har jag jobbat, handlat några cider och kommit hem till en rövarkula. Började fredagsledigheten med att storstäda med andra ord. Jag kan inte koppla av om det är rörigt. Låter kanske konstigt men jag har lite tvång just kring skorna i hallen och sofföverdragen i TV-rummet. De två ställena måste vara prydliga annars får jag ingen ro.

Nu städade jag iofs lite mer än bara det men det är det viktigaste av någon anledning. Tvättstugan ligger rätt pyrt till när jag är i farten med. Jag gillar att se botten av tvättunnorna så jag tvättar nästan hela tiden :P

Nu tar vi fredag här, TV, snacks och slappa!

Vad skall ni göra?Vårtecken ett på jobbetVårtecken två på jobbet, när kollegan tar fram säckpipan!

Här kan ni höra hans band förresten.

Det här lilla pyret har jag saknat massor idag!Alla övriga pyren med för den delen!!