Ni glömmer väl inte bloggkärleken?Jag har så mycket kärlek att ge och jag tror jag glömde att ge kärlek själv när jag lade upp inlägget. Mitt inlägg går utan tvekan till Mirka den här veckan. Mirka är en av de absolut trevligaste och mest jordnära människor jag träffat. Hon har ett enormt hjärta med plats för många människor. Mirka får ofta utstå näthat för att hon råkar ha en välbesökt blogg. Mirka är en av de kvinnor som finns på min "att beundra lista". Den största anledningen är att hon är en människa som inte är rädd för att ha en ståndpunkt och dessutom står fast vid den även om kritiken haglar. Mirka!! You go girl!
Nu till dagen!

Idag har jag varit på en mycket givande kursdag tillsammans med många eldsjälar! Kurs i socialt företagande. Alla har vi det gemensamt att vi brinner för att se människor utvecklas och våga tro på sig själva. Vi kommer från massor av olika organisationer/verksamheter och det är himla bra.

Här hölls kursenMiljön runt omkring är väldigt vacker


Väl hemma blev det en väldigt god middag måste jag säga. Kasslergratäng med grönsaker gratinerad i ugn med en sås av bland annat creme fraiche. Mums!!

Lilla Milla har en kompis, en långörad sådan. En present från morfar som fallit väl ut!Vad har ni gjort idag?

Jag har ADHD!


Det är titeln på en film som Riksförbundet Attention gjort och jag skulle vilja rekommendera alla att kika på den vid tillfälle.

Jag har för övrigt själv ADHD och jag känner igen mig i många av uttalandena och berättelserna.

Att skaffa sig en ny kamera är lite som att ha julaftonJag hinner inte med att ha någon egentlig datortid under dagarna men jag försöker hinna med att fota i varje fall. Det är extra roligt att fota när man har en ny kamera som inte krånglar ;-)

Det blir inget mer avancerat än en bildkavalkad ikväll. Imorgon är det kurs i socialt företagande, likaså på fredag. På lördag är det först bloggfest och sen kvällståget till Stockholm för utbilning via Handisam och Hjärnkoll. På söndagen bär det hemåt igen.

Veckan därpå jobbar jag måndag, har en föreläsning i Växjö på tisdagen så jag tar kvällståget till Växjö på måndagen. Efter det är det några lediga dagar förutom några möten med bland annat lokala handikapprådet och Psykoterapimottagningen för barn. Skolavslutning för töserna på torsdagen och helgen oplanerad (tror jag).Softar i soffan (lugnet före stormen)Skrattar gott åt barnprogrammet!Promenad med Lillvildan till apoteketBautastenarna på väg dit!

Vi möttes av den lille knallhatten när vi kom tillbaka. Tröjan ut och in och hatten på sned!