Med saker att vara glad över

 
Hade jag gärna skrivet om ifall jag inte var helt upptagen av att irritera mig på saker som jag inte är så glad över. Har stått och gjort mig förbannad genom att tänka på saker som jag stör mig på. Inte kul, jag har liksom passerat det stadiet för längesedan. Tror att jag är utarbetad. Jag tror ju stenhårt på att det alltid finns en anledning som är rimlig för personen oavsett vad det handlar om.
 
HA, idag är jag inte riktigt lika pedagogisk och förstående. Idag retar jag mig på följande:
 
  • Familjepizzan var pytteliten
  • En del har ilskna hundar och tycker därför att barn skall hålla sig undan när de far fram (grrrrrr)
  • Människor som tycker en massa som inte säger vad de tycker utan står och falskler och låtsas som det regnar istället.
  • Människor som inte har vett på att säga hej för de tror att de är förmer än andra.
  • Det fins säkert massor av mer så jag kan lika gärna vara irriterad bara för att det finns utan att jag vet vad det egentligen är.
 
Imorgon kommer jag antagligen garva åt att jag var så lättirriterad idag men det bjuder jag mig själv på. Sånt är livet!
 Jag och Milla har för övrigt plockat undan poolen och tvättat trädgårdsmöbler idag. Nästa lördag skall vi nog bjuda in vänner till kräftskiva.
 
 
 
 

Med att ha storstädat!

 
Äntligen kan jag koppla av, gräset är klippt, huset är storstädat och tvätthögarna har minskat dramatiskt. Jag är en sådan person som får ångest och blir stressad över att ha det skitigt omkring mig. Nu har jag städat nonstop i två och en halv timma och det känns mycket bättre. Bara kylskåpen invändigt och taletten kvar. Det sparar jag till gubben :P
 
(Hade stor nytta av sprayflaskan från Ajax jag fick i goodiebagen förresten!! Tummen upp för den).
 
Jag måste bara få göra lite reklam när vi ändå håller på att prata goodiebag och vinster. Jag vann ju en superfin eltandborste från colgate på kryssningen. Måste säga att jag äv väldigt nöjd och glad över den. Jag har ju som ni vet lagt ner väldigt mycket pengar på att fixa mina tänder så det kändes fantastiskt att vinna så jag kan sköta om de ny garnityret ordentligt. Tack tack för det colgate!!
 Munsår och finnar får ni på köpet!! ;-)
 

Med att vara härligt ärlig en fredag!

 
Kom hem tio minuter tidigare än arbetsdagen egentligen var slut. Skulle egentligen försökt komma hem ännu tidigare idag för jag har en del övertid att ta ut. Icke sa Nicke, det kom massor emellan. Har varit på hyfsat gott humör hela dagen och sett fram emot att få vara ledig i helgen. Har jobbat så mycket sista tiden att jag knappt orkar ta mig ur sängen.
 
Idag checkade jag ut Italienska och svenska gäster och checkade in norska och kinesiska. Världen är liten när man driver runt ett B&B bland annat.
 
Skit samma, jag såg fram emot att komma hem och att vara ledig ett tag men HAHA! Väl hemma möttes jag av värsta kalabaliken, gnälliga ungar och en gubbe jag helst ville sparka i röven. Var så trött att jag började grina och nu sitter jag här fullproppad med tröstgodis och rosévin och känner för att gå och lägga mig och sova.
 
Nä, jag skall inte gnälla men fredagar är inte alltid en dans på rosor även om de är väldans välkomna.
 
 
Svulla svulla svulla (bild från bloggkryssningen!)
 
Ser ni att det ser ut som någon petat på den rosa grejen, tur att jag inte såg det innan jag svullade i mig den haha.