Med bilder från Lidingö Folkhögskola

 
Japp, nu blir det bingen här men innan dess lite uppladdade bilder från området
 
 
Här är trevligt vill jag lova :-)

Med en eftersatt blogg!

 
Tyvärr, eller kanske tack och lov, tar livet överhand ibland. En och en halv timme försenat kom vi fram till Stockholm i förmiddags. Nu har vi avslutat kursdagen för idag och snart väntar middag för helagänget. Riktigt roligt måste jag säga att jag haft! Kursen är på Lidingös Folkhögskola och det är representanter från flera olika organisationer under famna som är med.
 
"Entreprenörskolan – en praktisk utbildning som ger konkreta verktyg att driva idéburna företag inom vård och omsorg i konkurrens.
 
Med idéburna företag inom vård och omsorg menar vi den verksamhet som bedrivs av icke vinstdrivande ideella föreningar, stiftelser, ekonomiska föreningar, trossamfund eller aktiebolag utan vinsutdelning. Det finns en politisk vilja att denna typ av företagande ska växa och ett arbete pågår inom många områden för att minska de hinder för nyföretagande och tillväxt som dessa företag möter idag."
 
Nu skall jag strax ut i området och ta lite bilder. Efter det blir det middag!
 
 

Med en ovanligt vacker morgon

 
Bortsett från att jag hade glömt av att tandläkarbesöket innefattade en mindre operation (förstod det när jag fick mössa och helskydd på mig), så har dagen gått bra. Maken var hemma med sjuklingen till 13, då lämnade han henne på mitt jobb och efter en timma gick jag hem med henne till storasyskonen som passade henne tills jag slutade vid 16.30. Vi har bokat en läkartid åt henne imorgon förmiddag för hon har haft feber i fyra dygn och har ont någonstans. Hon har hela tungan full av blåsor men jag tror att det kan vara något mer som stör henne, typ öron eller hals.
 
Nu sitter jag här framför datorn ett par minuter med ett glas rött och ett antal stygn i mörbultad överkäke.
 
Det var fantastisk rimfrost ute idag, så vackert så det gjorde ont nästan. Mina iPhonebilder gör inte verklighetens vy rättvisa men närapå!
 
Följ mig gärna på instagram om ni vill @madeleinwollnik