Med en skog full av troll

 
På mitt jobb finns en trollskog, inte bara ett troll huserar där utan ett helt gäng. Idag passade jag på att smygfota dem när de kröp fram ur sina skrymslen och vrår.
 
Det gäller att tassa fram så man inte retar upp de små gynnarna
 


Så, väck de inte när de sovar, det vet man aldrig hur det slutar.
Initiativtagare och konstnär tillsammans med några andra är min fenomenale kollega Pontus Nilsson!
 
 
 

Med en inbjudan till bloggfrukost 
Fel postnummer på brevet men det kom fram ändå till slut
 
Bloggfrukost i samband med baby/barn-mässan i februari. Det kan bli riktigt roligt :-)
 

Med ett studiebesök helt i min smak

 
I tisdags var jag genom nya jobbet på en bussresa! En bussresa mellan olika sociala företag i Göteborg. Ett studiebesök med andra ord. I vanlig ordning så lyckades jag hamna lite fel i starten. Det finns två broar i Göteborg från hisingen (eller tre egentligen), bägge har ordet Älv i sig, bägge har en Preem-mack i närheten av fästet och de ligger på var sin sida av stan kan man säga. Vi skulle mötas vid den ena klockan 08.30. Min hjärna tog en liten genväg och valde den som den trivdes bäst med vilket visade sig vara helt fel. Med lite telefonande fram och tillbaka så hittade dock en väldigt trevlig busschaufför oss och lämnade av oss på rätt ställe. Japp, så kan det gå!
 
Efter förvirringens morgon så besökte vi bland annat Basta (rehabilitering genom arbete för personer med missbruksproblematik). Vi var på Brämaregårdens service (fastighet, trädgård, textilier med mera). Efter det åkte vi vidare till stan och besökte ett café, vi fick besök av ett städföretag och därefter blev det en fantastiskt god lunch. Efter lunch var vi på Companions kontor och fick ta del av deras information om socialt företagande.
 
Sista stoppet blev Kajskjul 46 som är samlade kooperativ under Vägen ut
 
Efter studiebesöken så åkte jag vidare till en kranskommun och gjorde brukarrevisioner. Dvs intervjuer med boende för att de skulle få uttrycka huruvida de var nöjda med sina boenden eller inte. Skall renskrivas och skickas in så snart som möjligt *note to self*
 
Efter det var min dag slut. (förutom saga för den lilla söta då förstås)