Med en introduktion och styrelsedag avklarad,

 
 
bara två dagar kvar. :-)
 
Har suttit på möte, träffat kanslipersonal, suttit på fler möten och avrundad dagen med en middag! Chevré på toast till förrätt, kalv och potatis med sparris och morot till huvudrätt och fromage och krusbärssås till efterrätt. Det var riktigt gott hur som helst!
 
Har inte hunnit fota något idag eftersom jag varit inomhus men tog några instagrambilder.
 
 
Väldigt lyckat än så länge :-)

Med en ankomst!

Är framme på hotellet i Alvik och skall snart möta upp goda vänner och styrelsekollegor(a).
 
Jag bloggar troligtvis lite mer senare. Dotter är lite bättre idag, fortfarande skärrad men OK. Jösses vilken pärs, inget kul alls.
 
Bjuder på lite blomsterbilder från LisebergMed en dotter som krockat

 
 
Ja jösses, snacka om att få hjärtat i halsgropen. Stor dotter ringde strax efter 17 (hon skulle bara åka och handla potatis till middagen) gråtandes och sa att hon krockat. Jag har aldrig sprungit så snabbt förr tror jag. Som tur var så var hon oskadd i stort sett. Lite skrapsår bara. Moppen blev mos och bilen hon krockade med fick skador. (tur att vi tecknat trafikförsäkring).
 
Dotter blev chockad precis som jag men nu har vi sansat oss igen :-)
 
Fick brev från mitt fadderbarn idag, alltid mysigt. En liten kille på sex år som bor på Sri Lanka och heter Luksan. han fyller år samma dag som min yngste son fast han är ett år yngre. han är Tamil, dvs han bor på norra sri lanka som varit hårt drabbat av inbördeskrig tidigare.
 
 
Vackert alfabet eller hur!
 
Vildan kom hem från skolan med en superfin ljusstake hon gjiort i slöjden. (Ära vare Gud i höjden, denna har jag gjort i slöjden :P). Så sa vi när jag var liten.
 
 
Imorgon efter jobbet (som kommer vara en väldigt hektisk dag) skall jag åka direkt till Stockholm och styrelsemöte. Kommer inte hem igen förrän på söndagkväll.
 
Kommer sakna de små liven hemma.