Med förberedelser för att fira Halloween

 
Ja, vi går all-in och är totalt kommersialiserade och skäms inte en sekund över det. Man får inte roligare än man låter sig luras att bli (Maken lämnar in en reservation för att räknas med i "vi" för han håller inte alls med).
 
 

Med blågröna pannkakor

 
Hade ingen middagsinspiration alls idag så det fick bli blågröna pannkakor till ungarna bara. Jag har varit på ett referensgruppsmöte idag kring hur Göteborg skall tänka och arbeta vad gäller barn med särskilt behov av stöd när det gäller resursskolor och särskilda undervisningsgrupper. Käkade lunch i stan med en vän.
 
Jag tyckte det var ett bra möte fast jag besväras av det faktum att de bjöd in oss för synpunkter först när de redan var färdiga. Så jobbar inte proffs.
 
Hur som helst, var på jobbet både innan och efter och fick gjort en del även idag. Fint väder idag med.
 
 
 

Med ETT smakprov av EN text!

Idag har jag jobbat, betat av en hel del administrativt. Fakturerat en hel del och planerat lite annat. Har även varit på skrivkurs och delat med mig av kapitel fem till vårt mål Antologin. Det som man inte gärna talar om, självmord, suicid! Här kommer ett smakprov från min text:
 
"Jag minns känslan av att allt verkade hopplöst. Jag kan än idag känna det avgrundsdjupa mörkret suga tag i bröst och mage. Det fanns ingenting som skulle fått mig till att vilja leva just i den stunden. Idag finns det ingenting som skulle kunna få mig till att må så dåligt."
 
Med förhoppning om att våra alster kommer publiceras