Jobb, planeringsmöte och Cafékväll

 
Jobbade halvdag, massor av administrativt avbetat. Faktureing internt klart för mars. Imorgon skall jag ge mig på externa. Har efter detta haft planeringshalvdag tillsammans med min chef. Först åt vi vegetarisk lunch på En Deli Haga. Efter det gick vi till café Way cup och planerade.
 
 
Efter detta åkte jag tillbaka till Hisingen och höll cafékvällen. Vi var bara två som kom och lyssnade på Ellen som berättade om Kasper Kollo. Lägerverksamhet för barn och unga vuxna med Asperger Syndrom eller Högfungerande autism. Efter det så promenerade jag och Milla ungefär halva vägen hem.
 
 

Hemkommen från Hisingens Actionhall

 
Idag anordnade min förening ett event för våra medlemmar. Vi hyrde Hisingens actionhall. En hall där man kan cykla, sparkcykla eller åka skateboard på ramper. Det var lyckat värre! Åtta barn och tre vuxna var med. Det här får vi göra fler gånger!
 
Alla bilder är tagna av Fanny Pilo. Kikar ni till höger så ser ni fler bilder från min instagram, @madeleinwollnik
 
 
Nu har den lilla somnat, jag skall passa på att gå och handla till kvällens grillmiddag!
 
 

Ok, ännu en helg snart avklarad

Gårdagen tillbringades på styrelsemöte. Ett bra möte. Vi träffade delar av valberedningen bland annat. Tog tåget hem kl 17.06 och tro det eller ej men det var framme åtta minuter FÖRE utsatt tid. Ibland funkar det bra! Eloge till SJ en lördagskväll.
 
Började gårdagsmorgonen med tidig frukost och gick sen en långpromenad runt Alviksstand. Var uppe 06.30 ungefär. Hade med mig kameran denna gången men batteriet var dåligt så bilderna blev sådär ändå.
 
 
Väl hemma så hämtade Maken och småtöserna mig vid tåget!
 
 
 
Nu skall vi snart iväg och testa ramper och annat på Hisingens Actionhall!!