Godaste pumpasoppan med hembakt glutenfritt bröd

När man ändå är hemma kan man ju passa på att göra ordentlig mat. Hade Butternutpumpa hemma och var lite sugen på att göra soppa. Jag följde nästan receptet. Istället för grädde hade jag creme fraiche och istället för schalottenlök blev det salladslök. Jag skippade dessutom citronen!
 
        
 
Gott blev det i varje fall!
 
Brödet skall strax in i ugnen, lång jästid på det
#1 - - ♀ THE REVOLT ♀:

Aldrig ätit pumpasoppa!:o

#2 - - coffeeandcupcake.blogg.se:

Va gott :)
Skulle va kul om du ville göra ett gästbloggs inlägg hos mig :) Skicka i så fall allt du vill ha med till idaheterjag_94@hotmail.com :) bild, länk osv.

Svar: Tack för frågan, skall försöka få till ett!
Not just another mother!

#3 - - Life of Johanna:

Mums!

Det är en film, se den, riktigt bra!

#4 - - Jessica Högberg:

Jag har gjort pure på butternut pumpan, sååå gott!!

#5 - - Freja:

Vi kommer att börja äta mer vegetariskt nu, både jag och maken gillar det och det är bara bra om ungarna lär sig äta mer grönt!