Onsdagen avklarad, check!

Idag fick jag äntligen tummen ur och lämnade lilleman på dagis. Hans näsa såg bättre ut idag i varje fall. När han hade lämnats stack jag till coop och handlade frukost, hämtade paket och postade traderavinster.Det var sonens utstyrseltillbehör och ett Buzzadorpaket

Efter det gick jag och Milla hem, städade lite och kylde ner en lite nyutsprungen tandsebissa. Japp, Milla får inte de där vanliga små risgrynen nere först, hon får en hörntand uppe. En liten vampyrtjej lagom till Halloween haha.Smörgås till mellanmål

Vid tvåtiden hämtades lilleman för att hänga med till syrrans trumpetande
Efter det åkte vi och handlade lite och därefter åkte vi hem och pysslade medKika in i lillvildans blogg så ser ni vad de gjorde för något :)

mellansonen funderar över det där med ketchup han

På kvällen lagades chicken tikka masalaNu slappas det mest, vilket är en förberedelse inför att natta småhuliganerna. Vad har ni gjort idag?


Just det ja, jag höll på att glömma. Yohanna på Kanarieöarna kör ett real life tema. Kort sagt så här skulle jag vilja klä mig någongång (om tio kg typ) kontra så här brukar jag se ut. Garderobsvärmare man skulle vilja använda men aldrig får tillfälle till.Vem vill inte gå klädd i rosa pudlar liksom? Gissa om jag skojar eller inte!

#1 - Cordelia

Vi har fixat ärenden och shoppat. Efter det vilat för hela slanten!

Häftigt att ni fått en "vampyrvilda" så här i Halloweentider.

;-)

#2 - Yohanna i Las Palmas

Ha ha skönt att höra det där om tänderna. Här fick Irma vampyrtänderna innan framtänderna också och har sett ut som en vampyr tills de äntligen kom här för ett par veckor sedan.sv:Om du har några klenoder i garderoben kanske vi skulle kunna få en kik på dem i real life ;)

Vi håller på ända tills sent i kväll...Hälsningar

Yohanna

#3 - Anonym

snygg den klänningen är:) må gott

#4 - Babydjungeln - Jeanette

Bra timning med halloween tand - så ingen utklädning till hon ;)

#5 - kaffehörnan

Jo

som du vet har jag annorlunda idéer haha

#6 - DR

- förlust :(!

#7 - Yohanna i Las Palmas

Kalas!

Kul att du fick till det ;)

Jag återkommer med sammanställningen.Hälsningar

Yohanna

#8 - Janeth

Du Madde, i det här hemmet finns oxå en tösabit som tänker bjuda på stora tänder lagom till allhelgona =P

Men här handlar det om 3 stycken framtänder i stl XLHoppas att "er" tandsprickning går smidigt & smärtfritt :)Kram och god kväll

#9 - Yohanna i Las Palmas

Halloj igen!

Nu ligger sammanställningen på real life ute:

http://yohannailaspalmas.webblogg.se/2011/october/sammanstallning-av-real-life-outfit.htmlTack så jättemycket för att du var med och delade med dig.

Hoppas att du hänger på nästa vecka igen.Hälsningar

Yohanna

#10 - Jonnie

haha ja lite, ett vildsvin sprang in i henne så att hon blev helt bucklig :)

#11 - Anonym

sv: Tackar :D

#12 - messan

En fullt upp dag ser jag:). Gott med macka till mellis:).

kram

#13 - Frugan med bebis i magen

Vilken fin klänning :-)Ja dte är verkligen ett skumt rättsystem vi har, som att pengar och staten skulle vara mer värt än en människas liv och öde.

#14 - Viola Morina

sv: Jag förstår dig ;) Jag funderar också på sterilisering så småningom men måste ju bli lite äldre först i och med åldersgränsen.

#15 - joanna

Svar: ja bara du lägger upp de hur mycket du vill:-)

#16 - Ansibecki

Vad kul att du också hängde på utmaningen! Vilken underbar klänning :) Den hade jag kunnat tänka mig att ha med nätstrumpor, lite nitar, kängor och mycket smink :)

Kul att se videon med trumpetande dottern. Vad duktig hon är. Trumpet är ju inte det lättaste att spela.

Ha en fin dag!

#17 - FASHIONSEA

Tävling på bloggen.

Undre smycket är det just nu 100% vinstchanns påhttp://fashionsea.blogg.se/2011/october/tavling-i-samarbete-med-vissla-design.html

#19 - Yohanna i Las Palmas

Hallå där!

Kommer du ihåg detta inlägg som du skrev?Nu har vi kört Real Life under hela året och nu när det närmar sig slutet på 2011, tänkte jag försöka att locka alla som varit med tidigare att berätta igen.

Denna vecka handlar det om att berätta om något i ditt "real life" som hänt, som du lyckats med, som du är stolt över osv.

Ända tills på torsdag kväll finns det tid. Sedan så gör jag en sammanställning över alla inlägg så vi alla kan gå in, på fredag, och läsa hos varandra om alla framgångar vi haft under året. För att komma i stämning till nyår.http://yohannailaspalmas.webblogg.se/2011/december/real-life-arets-prestationer.htmlHoppas att du hänger på.Hälsningar

Yohanna